ZiBand – Pasiunile care ne leaga

Cand vine vorba de pasiune, fiecare o are pe a lui. Pasiunea mea este muzica. Imi place sa cant si sa-mi vad evolutia cu trecerea timpului. Trebuie sa incep, insa, prin a spune ca nu mi-as fi putut urma pasiunea daca munca mea de la Zitec mi-ar fi ocupat si timpul liber.

Am inceput sa iau lectii de tobe in urma cu 3 ani. Imi doream sa cant la tobe piesele mele favorite impreuna cu alti muzicieni dar si sa fiu implicat intr-un proiect “de compozitie” (in care de compunerea pieselor se ocupa o parte din sau toti membrii trupei). Incepator fiind, am trecut printr-o perioada in care am cunoscut foarte multi muzicieni amatori, unii mai buni, altii mai slabi; dar am invatat cate ceva de fiecare data si de la fiecare.

Intre timp echipa Zitec s-a tot marit. Primul muzician pe care l-am cunoscut la Zitec este Ionut Cocias, actual Head Of Business Development. Nu dupa mult timp s-au alaturat echipei Zitec Mihai Stefan, Tavi Lacatus si Ionut Breta.

 

Am cantat cu Ionut si cu Alex Georgescu la Zihack 3.0

Am format ZiBand-ul

Am cantat la ZiHack 4.0

Ia de-aici melodiile

Uite poze cu noi

Si altii au si ei alte pasiuni si la Zitec e misto ca poti sa-ti urmezi pasiunea.

Ne pregatim pt ZiHack 5.0

Leave a Reply

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Aflați cum vă putem ajuta
Dacă ați luat decizia de a vă securiza și proteja datele, suntem bucuroși să vă ajutăm. Descoperiți cum puteți să gestionați riscurile și să accelerați inovația în afacerea dumneavoastră.
See how we can help you
If you've decided to take the path to SECURITY & DATA PROTECTION, we are happy to help. Discover how you can manage risk and accelerate your business innovation and security.